top of page
Unknown.jpeg

SEALTEC PondLiner EPDM

Beschrijving

SEALTEC PondLiner EPDM is een waterdichtings-membraan op basis van ethyleen-propyleen-dieen terpolymeer. Dit membraan werd specifiek ontwikkeld voor waterdichtingstoepassingen in de residentiële sector. 

SEALTEC PondLiner EPDM is verkrijgbaar in 7 breedtes op een rollengte van 30,50m of 61,00m. De combinatie met het gebruik van primer en zelfklevende naadverbindings-tape garandeert een snelle, eenvoudige en kwaliteitsvolle plaatsing.

Unknown.jpeg
Sealtec PondLiner EPDM  België | Sealtec Waterproofing

Bewezen combinatie van eigenschappen en voordelen

SEALTEC PondLiner EPDM is robuust, maatvast, zeer goed bestand tegen ozon en UV-veroudering en bevat geen weekmakers of vuurvertragers. De eigenschappen van dit membraan blijven hierdoor stabiel en onaangetast en garanderen een duurzame waterdichtingsoplossing voor al uw toepassingen.


SEALTEC PondLiner EPDM blijft soepel, zelfs bij zeer lage temperaturen en past zich perfect aan aan eventuele oneffenheden in de ondergrond. Hierbij kunnen een eventuele uitzetting van de draagstructuur en grote temperatuurverschillen perfect opgevangen worden.


Deze sterke troeven, een levensverwachting tot 50 jaar en een ISO 9001:2015 en ISO 14001 gecertificeerde productie maken van SEALTEC PondLiner EPDM een uiterst duurzame waterdichtingsoplossing.

Rol Solo.jpg

TOEPASSINGEN

Decoratieve tuinvijvers
Koivijvers
Spiegelvijvers
Parkvijvers
Watervallen
...

EIGENSCHAPPEN

ANDERE PRODUCTEN

Sika
SIKAPLAN TPO/PP vijver- en zwemvijverfolie
Promante
PROMANTE Sealants
en Tapes
Agru
AGRU RELAX TPO/PE zwembadfolie
Sealtec
SEALTEC
Spuitlijmen
Agru
AGRU HDPE en FPP geomembranen
Sika - Andere producten
bottom of page